LR Health & Beauty Κατάλογοι στα Ελληνικά

LR Collection 2018

LR Collection 1|2018
Ο κατάλογος LR Collection περιέχει όλη την γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων. Ειδικά όσο αφορά τα νέα προϊοντα, ο Collection παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τα κύρια συστατικά ή τους τρόπους δράσης τους.

LR World - Οι προσφορές του μήνα

LR World - LifeTakt - iBelle - LR Health and Beauty
Ο κατάλογος LR World κυκλοφορεί μία φορά το μήνα και περιέχει ειδικές προσφορές που πραγματικά αξίζουν.

Όλα τα προϊόντα των καταλόγων

ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ 15% ή 30% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ;-)
Επικοινωνήστε μαζί μου για να λάβετε τα προϊόντα σας!
Πατήστε στο παρακάτω link για να επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα!

Aloe Vera. AloeVia. Use it like a pro!!!

1. Γιατί η LR χρησιμοποιεί για την παραγωγή των προϊόντων Aloe Vera αποκλειστικά την Aloe Vera Barbadensis Miller; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτήν και τα άλλα είδη;

Η Barbadensis Miller, ανάμεσα σε περισσότερα από 200 είδη Aloe Vera, είναι το μόνο είδος το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τροφή. Η LR χρησιμοποιεί αποκλειστικά την Aloe Vera Barbadensis Miller για την παραγωγή των προϊόντων Aloe Vera. Η συχνά αναφερόμενη Aloe arborescens περιέχει μεγάλο ποσοστό Αλοίνης και γι’ αυτό δεν ενδείκνυται προς κατανάλωση. Η Αλοίνη έχει υψηλή καθαρτική δράση. Επιπλέον το Gel αυτού του φυτού είναι καφέ σκούρο, κολλάει πολύ και γι ́αυτό δεν ενδείκνυται ως συστατικό του Drinking Gel ισοδύναμο με τις απαιτήσεις Υψηλής Ποιότητας της LR.
2. Τι είναι οι έλεγχοι In-Process και τι ρόλο παίζουν στην παραγωγή των Aloe Vera Drinking Gels by LR;

Οι έλεγχοι In-Process είναι μια σημαντική και εκτενής διαδικασία, με την οποία επιβλέπεται ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής. Κατά την παραγωγή, για παράδειγμα, του δικού μας Aloe Vera Drinking Gel με γεύση Μέλι, λαμβάνονται δείγματα μετά από κάθε βήμα παραγωγής. Αυτό συμβαίνει μετά τη βαθμιαία προσθήκη των συστατικών στη διαδικασία παραγωγής, όπως το μέλι και η βιταμίνη C. Στόχος αυτής της μεθόδου είναι η εγγύηση της Ύψιστης Ποιότητας των LR Aloe Vera Drinking Gels.
3. Το εργαστήριο ελέγχου ποιότητας της LR στο Ahlen είναι σε θέση να διεξάγει όλες τις σημαντικές μεθόδους μέτρησης, που απαιτούνται για την επίτευξη της Ύψιστης Ποιότητας των Gels; Κατά πόσο διαφέρει από άλλα εργαστήρια;

Η LR ως μεγαλύτερος εισαγωγέας της Aloe Vera στην Ευρώπη, έχει ειδικευτεί στην ανάλυση αυτού του φυτού, με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι οι έλεγχοι να μπορούν να διεξαχθούν στο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου στο Ahlen. Μόνο η φασματοσκοπία NMR (πυρηνικός μαγνητικός συντονισμός) και η ανάλυση Αλοίνης διεξάγονται σε ειδικά εργαστήρια. Ωστόσο, σχεδόν σε κανένα άλλο εργαστήριο στη Γερμανία δεν ελέγχεται η Aloe Vera πιο συχνά από ότι στην LR. Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την ανάλυση τεράστιων ποσοτήτων, η LR είναι διεθνώς ένα από τα κορυφαία εργαστήρια στον τομέα ανάλυσης της Aloe Vera.
4. Τα φυτά Aloe Vera, που χρησιμοποιεί η LR για τα Aloe Vera Drinking Gels, καλλιεργούνται υπό βιολογικές συνθήκες;

Η καλλιέργεια των φυτών Aloe Vera στο Μεξικό δεν φέρει επίσημη σφραγίδα πιστοποίησης βιολογικής καλλιέργειας. Ωστόσο, η καλλιέργεια των φυτών πληρεί τις τυπικές προϋποθέσεις των κοινών Σφραγίδων Πιστοποίησης Βιολογικής Καλλιέργειας. Το φυτό καλλιεργείται στο ιδιαίτερο κλίμα του Μεξικού και λιπαίνεται με τεμάχια φλοιού δέντρων τα οποία αφαιρούνται κατά την παραγωγή του Gel. Δεν χρησιμοποιούνται άλλα λιπαντικά ή φυτοφάρμακα, κάτι που ελέγχεται τακτικά μέσω της ανάλυσης του sGs INsTITUT FREsENIUs GMBH.

Ο Ιδανικός Σύμμαχος

Η LR LIFETAKT είναι ο ιδανικός Σύμμαχος σε κάθε περίοδο της ζωής σας. Προσφέρει προσωπική υποστήριξη με εξατομικευμένες λύσεις υγείας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Εμπνευσμένα από την Φύση

Τα προϊόντα LR LIFETAKT είναι εμπνευσμένα από τη φύση, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και της έρευνας.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη

Η LR LIFETAKT σας προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη με μορφή συμβουλών πάνω στη διατροφή, τη σωματική άσκηση και τον τρόπο ζωής.

Κέρδισε 15% Έκπτωση

Γράψε το email σου παραπάνω και κέρδισε 15% έκπτωση!

Έχεις απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατόν!

iBelle Information. LR Health & Beauty Partner

iBelle is a unique Health & Beauty Blog with products from LR Health and Beauty. We are an official LR Health & Beauty Partner in Greece and Cyprus, plus we deliver in 28 countries in Europe.

© Copyright 2017-2018 iBelle.gr All rights reserved. Beauty Informations for you. #DimitraBellegrati #iBelle #Beauty #AntiAging #LRWorld #iBelleWorld #LifeTakt #AloeVia
Στηρίζουμε τα βοηθητικά προγράμματα.