LR LifeTakt

LR LifeTakt

LR LIFETAKT.
Η ζωή σας. Ο ρυθμός σας. Η ευεξία σας.

Ποια είναι η συνταγή της ευτυχίας; Λέγεται ότι η υγεία είναι ευτυχία. Αν αισθάνεστε όμορφα με το σώμα σας, έχετε ευεξία και ενέργεια, αυτό είναι ποιότητα ζωής. Πώς μπορείτε να διατηρήσετε όμως την υγεία σας; Σ’ αυτό σας βοηθά η LR με τη σειρά LR LIFETAKT, η οποία προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής για εξατομικευμένες λύσεις υγείας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες σε κάθε χρονική περίοδο της ζωής σας.Είτε αντιμετωπίζετε μεγάλη πίεση στην καθημερινότητα και δεν έχετε χρόνο για μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, είτε θέλετε απλά να χάσετε βάρος, η σειρά LR LIFETAKT είναι ο ιδανικός σύμμαχος, παρέχοντάς σας πάντα την κατάλληλη λύση – για την καθημερινή ενίσχυση της ποιότητας ζωής σας. Πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας και δώστε ρυθμό στη ζωή σας με την LR LIFETAKT.

Βασική Λύση.
Σε κάθε φάση της ζωής σας, ο οργανισμός σας έχει διαφορετικές ανάγκες. Για την κάλυψη των αναγκών αυτών, η LR LIFETAKT σας προσφέρει μηνιαία Σετ, αποτελούμενα από επιστημονικά βασισμένους συνδυασμούς προϊόντων. Έτσι, εφοδιάζετε πάντα σωστά τον οργανισμό σας.

Ξεχωριστά Συμπληρωματικά Προϊόντα.
Επιπλέον, η LR LIFETAKT σας παρέχει συμπληρωματικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Συμβουλές των Ειδικών.
Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης, η LR LIFETAKT σας παρέχει επιπλέον υποστήριξη με τις συμβουλές του Ειδικού στον τομέα της Διατροφολογίας Dr. Werchan, πάνω σε θέματα διατροφής, σωματικής άσκησης και τρόπου ζωής.

Ολοκληρωμένη Διαχείριση της Υγείας σας.
Η LR LIFETAKT προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από απλά συμπληρώματα διατροφής: Εκτός των προϊόντων, ο Ειδικός Διατροφολόγος Dr. Sven Werchan σας προσφέρει υποστήριξη με μορφή επιστημονικά βασισμένων συμβουλών, οι οποίες αφορούν τη διατροφή, τη σωματική άσκηση και τον τρόπο ζωής.

© Copyright 2013-2018 iBelle.gr Dimitra Bellegrati is an Official LR Health and Beauty Partner. LR Mind Master Extreme Energy Boost Ambassador. Designed and Created by Career+