Ακόμα να βάλεις το καρότο στη διατροφή σου;

Δεν είναι μόνο το μαύρισμα στο οποίο συνεισφέρει, είναι και πολλά, ακόμα. Το πορτοκαλί λαχανικό - και αγαπημένο σνακ του Bugs Bunny – αποτελεί ένα «σούπερ» τρόφιμο με αρκετά οφέλη για την γενικότερη υγεία μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

10 βήματα για τη διαχείριση του θυμού

‘Ο καθένας μπορεί εύκολα να θυμώσει. Μα να θυμώσει κανείς τότε που πρέπει, στο βαθμό που είναι σωστό, στον κατάλληλο χρόνο, για ένα δίκαιο ζήτημα, και με το σωστό τρόπο, δεν είναι στο χέρι του καθενός κι ούτε είναι εύκολο πράγμα.’ - Αριστοτέλης

Συνέχεια ανάγνωσης

3 τροφές που πρέπει να μειώσεις για την υγεία του εντέρου

3 τροφές που πρέπει να μειώσεις για την υγεία του εντέρου. Γιατί υπάρχουν τροφές όπως το γιαούρτι που βελτιώνουν το έντερό σου αλλά και άλλες που αν τις αποφύγεις, θα δεις καλό!

Συνέχεια ανάγνωσης

Πώς να αξιοποιήσετε τα ανοιξιάτικα βότανα για να αντιμετωπίσετε καθημερινά προβλήματα υγείας

Χαμομήλι, δενδρολίβανο, λεβάντα, λεμονόχορτο, τα πρώτα λεμόνια, limes και μανταρίνια της σεζόν μαζί με τις ντομάτες και τα ντοματίνια συνθέτουν το πολύτιμο φαρμακείο της φύσης αυτή την εποχή. Ανακαλύψτε τα.

Συνέχεια ανάγνωσης

- 30% now

© Copyright 2013-2018 iBelle.gr Dimitra Bellegrati is an Official LR Health and Beauty Partner. LR Mind Master Extreme Energy Boost Ambassador. Designed and Created by Career+