LR LifeTakt Vital Care

LR LifeTakt Vital Care

Ζωντάνια και Υγεία, σε κάθε ηλικία.

Έχετε συνεχώς καινούρια σχέδια και δεν θέλετε να στερηθείτε τίποτα; Το LR LIFETAKT Vital Care σας προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να διατηρήσει τη ζωντάνια του, ώστε να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τα απαιτητικά σας σχέδια.

Βασική Λύση: Θέλετε να αφιερωθείτε στο επάγγελμα, στις αγαπημένες σας ασχολίες ή την οικογένειά σας, ενώ σκέφτεστε να χαράξετε νέα πορεία στη ζωή σας; Ό,τι κι αν σχεδιάζετε, η διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης αποτελεί την κατάλληλη βάση.

Κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον; LR LIFETAKT Vital Care, Η καθημερινή ενίσχυση για περισσότερη ζωντάνια. Το Reishi Plus υποστηρίζει το μεταβολισμό και το καρδιαγγειακό σύστημα, ενώ προωθεί τη ζωτικότητά σας. Το Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα.

LR LifeTakt Vital Care

Συμβουλές των Ειδικών.
Διατροφή.
Φροντίστε για μία ισορροπημένη διατροφή! Καταναλώστε τακτικά λιπαρά θαλασσινά ψάρια. Ο σολομός και το σκουμπρί διατηρούν την καρδιά και τα αγγεία σας σε καλή κατάσταση, αρκεί να τα καταναλώνετε 2 φορές την εβδομάδα. Το παντζάρι σε οποιαδήποτε μορφή (σαλάτα, χυμό ή λαχανικό), μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα παραγωγής ενέργειας, ενώ προσδίδει θετικές επιπτώσεις στη λειτουργία των αγγείων.

Η ισορροπημένη διατροφή παίζει πρωταρχικό ρόλο στη διατήρηση της ποιότητας ζωής σας και της καλής κατάστασης του οργανισμού σας. Καταναλώστε τακτικά λάχανο, καθώς περιέχει πολλά σημαντικά θρεπτικά στοιχεία σε πολλά διαφορετικά είδη (μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο Σαβοΐας). Εμπλουτίστε το πρωινό σας μούσλι με λιναρόσπορο, ο οποίος υποστηρίζει τη διαδικασία της πέψης και σας προσφέρει πολύτιμες φυτικές ίνες.

Τρόπος Ζωής.
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ, ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα καινούριο ρούχο ή κάτι που επιθυμείτε εδώ και καιρό. Χαρίστε το στον εαυτό σας και απολαύστε το στο έπακρο. Χαρείτε τη στιγμή, αφιερώνοντας στους άλλους ανθρώπους, στη φύση ή στο φαγητό σας περισσότερη προσοχή.

Διατηρήστε τις φιλικές σας σχέσεις! Οι καλοί φίλοι είναι αναντικατάστατοι και πολύτιμοι όσο μεγαλώνετε. Συναντηθείτε, γελάστε, προγραμματίστε κοινές δραστηριότητες, παιχνίδια. Ελάτε σε επαφή με παλιούς φίλους, συναδέλφους ή την παρέα σας.

Σωματική Άσκηση.
Η άσκηση είναι το καλύτερο μέσο αντιγήρανσης! Ξεκινήστε την ποδηλασία. Η ποδηλασία είναι μια ήπια μορφή άσκησης στον καθαρό αέρα, η οποία χαλαρώνει τη λεκάνη και το κάτω μέρος της πλάτης. Βγείτε συχνά για μια σύντομη ή και μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο. Το περπάτημα ή το γρήγορο περπάτημα, για παράδειγμα σε μια μικρή ομάδα, αποτελεί εξαιρετική μορφή άσκησης για όλες τις ηλικίες.

Δώστε προσοχή στο σώμα σας και μην πιέζεστε υπερβολικά. Το πρωί εκτελέστε την εξής άσκηση: κινήστε τις αρθρώσεις σας, γυρίζοντας τους καρπούς και τους αστραγάλους σας τέσσερις φορές προς κάθε κατεύθυνση.

Dr. Sven Werchan, Ειδικός Διατροφολόγος.
Υιοθετήστε μια θετική στάση ζωής! Θα πρέπει να περιποιείστε εξίσου το μυαλό και το σώμα σας, ώστε να αισθάνεστε και να παραμένετε νέοι όσο το δυνατόν περισσότερο. Εκτός από την ισορροπημένη διατροφή, είναι σημαντικό να σκέφτεστε και να ενεργείτε ολοκληρωμένα. Προσφέρετε στον οργανισμό σας υποστήριξη εκεί που χρειάζεται.

1. Η βιταμίνη C που περιέχει το Reishi Plus συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
2. Το EPA και το DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Γι’ αυτόν το λόγο είναι απαραίτητη η πρόσληψη τουλάχιστον 250 mg EPA και DHA ημερησίως.
3. Η βιταμίνη D και το ασβέστιο συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών και των δοντιών.
4. Αριθμός Πρωτοκόλλου.: DE 10 2010 030 546 A1.

© Copyright 2013-2018 iBelle.gr Dimitra Bellegrati is an Official LR Health and Beauty Partner. LR Mind Master Extreme Energy Boost Ambassador. Designed and Created by Career+