LR LifeTakt Daily Essentials

LR LifeTakt Daily Essentials

Καθημερινή πρόσληψη θρεπτικών στοιχείων.

Δεν έχετε πάντα χρόνο να εξασφαλίσετε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε ποικιλία; Με τα LR LIFETAKT Daily Essentials προσφέρετε πάντα στον οργανισμό σας και στην οικογένειά σας τα σημαντικότερα θρεπτικά στοιχεία, ώστε να διατηρείτε πάντα υψηλή τη λειτουργικότητα του οργανισμού σας.

Βασική Λύση.
Η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική και δεν έχετε πάντα το χρόνο να εξασφαλίσετε μια ισορροπημένη διατροφή; Είτε αφιερώνετε χρόνο στην οικογένεια, την εργασία ή το αγαπημένο σας χόμπι, η LR LIFETAKT σας προσφέρει την κατάλληλη λύση, για να εφοδιάζετε πάντα τον οργανισμό σας με τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται σε καθημερινή βάση.

Η ημέρα σας είναι γεμάτη, αλλά έχουν τελειώσει τα αποθέματα ενέργειας; LR LIFETAKT Daily Essentials. Η καθημερινή ενίσχυση στην πρόσληψη θρεπτικών στοιχείων. Ο συνδυασμός Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey και Pro Balance εφοδιάζει τον οργανισμό σας με σημαντικά μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αλλά και εξαιρετικά φυτικά συστατικά. Αποτελεί ιδανική βάση για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού.

LR LifeTakt Daily Essentials

Συμβουλές των Ειδικών.
Διατροφή.
Ξεκινήστε με τα μικρά πράγματα! Καταναλώστε για παράδειγμα λίγα φρούτα κάθε μέρα. Τα μούρα είναι δυναμωτικά. Προτιμήστε να τα καταναλώνετε φρέσκα, ή να εμπλουτίζετε με αυτά το γιαούρτι σας. Αποφύγετε την κατανάλωση αναψυκτικών που περιέχουν ζάχαρη και πιείτε περισσότερο νερό. Ο μεταβολισμός σας θα σας ευγνωμονεί.

Καθορίστε κάποιες ημέρες για διατροφή με προϊόντα ολικής άλεσης. Δοκιμάστε διάφορες γεύσεις: ρύζι, ζυμαρικά και φυσικά ψωμί ολικής άλεσης. Τα πράσινα λαχανικά, όπως το μπρόκολο, η ρόκα, το λάχανο και το σπανάκι είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνες.

Τρόπος Ζωής.
Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας! Ασχοληθείτε με τη yoga, την αερόβια προπόνηση ή τη γυμναστική στο νερό. Αναζητήστε μια δραστηριότητα που σας χαλαρώνει και αφιερώστε χρόνο για να τη δοκιμάσετε. Με ποιους φίλους έχετε καιρό να μιλήσετε; Ελάτε σ’ επαφή με όσους έχετε χαθεί και διατηρήστε τη σχέση σας.

Αδειάστε τη ντουλάπα σας! Αφιερώστε μερικές ώρες στην τακτοποίηση της ντουλάπας σας. Ξεφορτωθείτε όλα τα ρούχα που δεν έχουν φορεθεί για 1 χρόνο ή παραπάνω. Δημιουργήστε χώρο για νέα πράγματα.

Σωματική Άσκηση.
Ενσωματώστε τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά σας! Μην εκνευρίζεστε, αν χάσετε το μετρό. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να περπατήσετε. Χρησιμοποιήστε ένα μετρητή βημάτων και αυξήστε τα βήματα που περπατάτε κατά 200 κάθε μέρα. Θα καταφέρετε να φτάσετε τα 5000;

Αν δεν έχετε χρόνο για συστηματική άσκηση, προσπαθήστε να ενεργοποιείτε το μυϊκό σας σύστημα κάθε μέρα: Αποφύγετε τον ανελκυστήρα ή τις κυλιόμενες σκάλες τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα και κάνετε την επόμενη επαγγελματική σας συνάντηση ενώ περπατάτε γύρω από το τετράγωνο.

Dr. Sven Werchan.
Η καθημερινή πρόσληψη όλων των σημαντικών θρεπτικών στοιχείων, όπως βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία σε επαρκή ποσότητα, δημιουργεί τη βάση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Υπάρχουν βεβαίως και άλλοι σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την καθημερινή μας ευεξία. Γι’ αυτό σας προτείνω να ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας τις εξής απλές συμβουλές πάνω στη διατροφή, τον τρόπο ζωής και τη σωματική άσκηση.

1. Η βιταμίνη C που περιέχει το Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
2. Το μαγνήσιο που περιέχει το Pro Balance συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κούρασης και κόπωσης και στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών.
3. Το EPA και το DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Γι’ αυτόν το λόγο είναι απαραίτητη η πρόσληψη τουλάχιστον 250 mg EPA και DHA ημερησίως.
4. Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
5. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και στη φυσιολογική λειτουργία του μυϊκού συστήματος. Η βιταμίνη Β1 (θειαμίνη) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

© Copyright 2013-2018 iBelle.gr Dimitra Bellegrati is an Official LR Health and Beauty Partner. LR Mind Master Extreme Energy Boost Ambassador. Designed and Created by Career+