LR LifeTakt Pro Activity

LR LifeTakt Pro Activity

Ελευθερία κινήσεων σε όλες τις περιστάσεις της ζωής.

Για να ακολουθείτε το δραστήριο τρόπο ζωής που σας ικανοποιεί, η LR LIFETAKT Pro Activity προσφέρει στο σώμα σας την υποστήριξη που χρειάζεται. Μόνο εάν το σώμα σας μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της καθημερινότητας, μπορείτε να αναπτύξετε ελεύθερα τις ικανότητές σας.

Βασική Λύση.
Θέλετε να βοηθήσετε το σώμα σας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της καθημερινότητας; Η LR LIFETAKT Pro Activity σας βοηθά να διατηρήσετε την κινητικότητά σας και να αντιμετωπίζετε χωρίς κόπο τις προκλήσεις της καθημερινότητας, για να απολαμβάνετε ελευθερία κινήσεων ακόμα περισσότερο.

Θέλετε να παραμείνετε δραστήριοι στην καθημερινότητα; LR LIFETAKT Pro Activity. Η καθημερινή ενίσχυση στην ελευθερία κινήσεων. Ο συνδυασμός από Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom και Active Freedom Κάψουλες υποστηρίζουν τα οστά, τους μυς και το συνδετικό ιστό. Η ενίσχυση για το μυοσκελετικό σύστημα, την κινητικότητά και την ευελιξία σας.

LR LifeTakt Pro Activity

Συμβουλές των Ειδικών.
Διατροφή.
Ελαττώστε τη ζάχαρη. Αποφύγετε την κατανάλωση χυμών, αναψυκτικών ή άλλων ποτών που περιέχουν ζάχαρη για 5 ημέρες την εβδομάδα. Αντ' αυτού, πίνετε νερό ή τσάι. Προτιμήστε τα λαχανικά, το κρέας με χαμηλά λιπαρά (κοτόπουλο, γαλοπούλα) ή το ψάρι για βραδινό. Αυτό σας βοηθά να ρυθμίσετε το σωματικό βάρος και να κοιμηθείτε καλά.

Η ισορροπημένη διατροφή υποστηρίζει την κινητικότητά σας. Ξεκινήστε την ημέρα σας εμπλουτίζοντας το πρωινό σας μούσλι με φρούτα εποχής. Δοκιμάστε τους σπόρους Chia ή τα goji berries!

Τρόπος ζωής.
Αποκτήστε χόμπι. Τι σας διασκεδάζει; Βρείτε χρόνο για τα χόμπι σας, καθώς είναι ευεργετικά και δίνουν νόημα και ζωντάνια στη ζωή μας. Προγραμματίστε τα επόμενα πράγματα που θέλετε να πραγματοποιήσετε στη δουλειά και στην ιδιωτική σας ζωή και υπολογίστε τι πρέπει να κάνετε. Κάντε σήμερα ένα μικρό βήμα προς την πραγματοποίηση αυτών των στόχων.

Ασχοληθείτε κάθε μέρα με κάτι καινούριο! Διαβάστε βιβλία, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μάθετε μια ξένη γλώσσα ή ξεκινήστε ένα νέο άθλημα. Η απόκτηση νέων δεξιοτήτων σας σας κρατά σε φόρμα και σας δίνει χαρά στην καθημερινότητα.

Σωματική Άσκηση.
Προσπαθήστε να κρατάτε χαλαρή την περιοχή της λεκάνης και της μέσης, ενώ περπατάτε. Κινείτε τους γοφούς σας όταν περπατάτε, για να χαλαρώσετε το κάτω μέρος της πλάτης σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, είτε περιμένετε το λεωφορείο, πλένετε τα δόντια ή βρίσκεστε στο ντους, σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών και κατεβείτε ξανά και ξανά. Η άσκηση αυτή δυναμώνει τις γάμπες και τους αστραγάλους.

Προστατέψτε τις αρθρώσεις και δυναμώστε τους μυς κατά τη σωματική δραστηριότητα. Ξεκινήστε πάντα την άσκηση με προσεκτικές κινήσεις: ανοίξτε και κλείστε τα χέρια, κάντε κυκλικές κινήσεις με το κεφάλι, τα πόδια και τους ώμους.

Dr. Sven Werchan, Ειδικός Διατροφολόγος.
Για να είμαστε πάντα δραστήριοι και να διατηρούμε την κινητικότητά μας, οι κατάλληλες θρεπτικές ουσίες έχουν μεγάλη σημασία. Ο συνδυασμός ισορροπημένης διατροφής, υγιεινού τρόπου ζωής και σωματικής άσκησης είναι απαραίτητος για να έχουμε πάντα ενέργεια στην καθημερινότητα.

1. Η βιταμίνη C που περιέχει το Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και των οστών.
2. Η βιταμίνη D που περιέχουν οι Active Freedom Κάψουλες συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.
3. Το μαγγάνιο που περιέχουν οι Active Freedom Κάψουλες συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των συνδετικών ιστών.
4. Οι πρωτεΐνες που περιέχει το Protein Power συμβάλλουν στη διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας.
5. Το μαγνήσιο που περιέχει το Protein Power συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Το ασβέστιο που περιέχει το Pro Balance συμβάλλει στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία.
6. Το μαγνήσιο που περιέχει το Pro Balance συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κούρασης και κόπωσης.

© Copyright 2013-2018 iBelle.gr Dimitra Bellegrati is an Official LR Health and Beauty Partner. LR Mind Master Extreme Energy Boost Ambassador. Designed and Created by Career+