Dimitra

i am Bellegrati


Δήμητρα Μπελεγράτη.

LR Health & Beauty Partner.
Τα 4 τελευταία χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με την προώθηση των προϊόντων της εταιρείας LR Health & Beauty.

Το μοντέλο εργασίας μου περιλαμβάνει, εκτός των σύγχρονων μεθόδων προώθησης, τη δημιουργία και ανάπτυξη δικτύου συνεργατών σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Στόχος μου είναι να γνωστοποιήσω, σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ, τις καινοτόμες μεθόδους με τις οποίες γίνεται το σύγχρονο μάρκετινγκ.

Παράλληλα, επιθυμώ να προσφέρω στον καθένα τη δυνατότητα να γνωρίσει, με τη βοήθεια της ομάδας των συνεργατών μου, ενός νέου αποδοτικού πλάνου επιτυχίας που θα φέρει την αλλαγή στον τρόπο εργασίας του σύγχρονου ανθρώπου.

Διαβάστε τα άρθρα μου εδώ...

Μπορείς να προτείνεις το Club LR και να κερδίσεις!

Είστε μέλη του Club LR; Προτείνετε στους φίλους σας τη συμμετοχή στο Club LR και επωφεληθείτε: Κάνετε καλό στους αγαπημένους σας, ενώ λαμβάνετε ως επιβράβευση ένα μοναδικό δώρο!

Μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Η σειρά αποτελεσματικής περιποίησης LR MICROSILVER προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αντιβακτηριακή προστασία και απαλή περιποίηση. Η μοναδική σύνθεση των προϊόντων σας χαρίζει αστραφτερό χαμόγελο και υγιή μαλλιά μετά από λίγες μόνο χρήσεις!

Θέλεις ένα κουτί "Πρώτων Βοηθειών" για τα πάντα;

Οι "Τρεις Ειδικοί" της Aloe Vera υποστηρίζουν τη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας σε περιπτώσεις ερεθισμού, προσφέροντας extra περιποίηση. Το Special Care Box αποτελεί το ιδανικό πακέτο έκτακτης ανάγκης για το σπίτι και για το δρόμο.

Χάρισε στον εαυτό σου Ομορφιά και Υγεία.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της LR Health & Beauty σας περιμένει μια ευρεία γκάμα προϊόντων. H LR, όχι μόνο σας ομορφαίνει με Προϊόντα Περιποίησης, Αρώματα, Καλλυντικές σειρές, Κοσμήματα και Αξεσουάρ αλλά επιπλέον, σας βοηθά να διατηρήσετε μια υγιή και ελκυστική σιλουέτα, με Συμπληρώματα διατροφής, Υποκατάστατα Γεύματος και ξεχωριστά προϊόντα που βοηθούν αυτή τη προσπάθεια.

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα ψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η συνεργασία μας και οι πιστοποιήσεις που λαμβάνουμε από αναγνωρισμένα ινστιτούτα, όπως το SGS INSTITUT FRESENIUS, το IASC ή το Ινστιτούτο Dermatest, με τη μορφή σφραγίδων ποιότητας, επιβεβαιώνουν την εξαιρετική ποιότητα των LR Προϊόντων.

Προκειμένου να διασφαλιστεί αυτό το υψηλό επίπεδο ποιότητας, απαιτείται συνεχής έρευνα και επιστημονική συνεργασία με ιατρικούς εμπειρογνώμονες, όπως και διεξαγωγή εσωτερικών αλλά και ανεξάρτητων μελετών.

Μοίρασε Ευεξία στην Οικογένεια σου.

Νους υγιής εν σώματι υγιές. Το ισχυρό ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα αλλά και η σκελετική μας υγεία, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την υγεία και την ευεξία. Όμως παράγοντες όπως η γήρανση, η ατμοσφαιρική ρύπανση και το στρες της καθημερινότητας, μας επιβαρύνουν και περιορίζουν την αποδοτικότητά μας. Γι’ αυτό το λόγο, ο οργανισμός μας απαιτεί εντατική υποστήριξη, ώστε να διατηρείται η ομαλή λειτουργία του. Ένας υγιής τρόπος ζωής καθορίζεται από διάφορους παράγοντες. Η υιοθέτηση συστηματικής άσκησης, η διάρκεια και η ποιότητα του ύπνου είναι κάποιοι από αυτούς που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού. Ωστόσο, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η ισορροπημένη και πλούσια διατροφή. Η επαρκής πρόσληψη όλων των απαραίτητων βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και λοιπών θρεπτικών συστατικών έχει άμεση επίδραση στην υγεία και την ευεξία μας. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού μέσω ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής. Τα διατροφικά προϊόντα της LR σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία θρεπτικών συστατικών, στις ευεργετικές επιδράσεις των οποίων μπορείτε να βασιστείτε.

Απέκτησε την σειρά LR Lifetakt.

Η ζωή σας. Ο ρυθμός σας. Η ευεξία σας. Τι σημαίνει για εσάς ποιότητα ζωής; Αν αισθάνεστε όμορφα με το σώμα σας, έχετε ευεξία και ενέργεια, αυτό είναι ποιότητα ζωής. Πώς μπορείτε να διατηρήσετε όμως την υγεία σας;

Σε αυτό σας βοηθά η LR με τη σειρά LR LIFETAKT, η οποία προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής για εξατομικευμένες λύσεις υγείας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες σε κάθε χρονική περίοδο της ζωής σας.

Η LR LIFETAKT συνδυάζει τις νεότερες εξελίξεις της επιστήμης και της έρευνας με τα καλύτερα συστατικά της φύσης, δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και εξίσου υψηλή ποιότητα. Αλλά η LR LIFETAKT προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από απλά συμπληρώματα διατροφής.

LR Health and Beauty Factory in Ahlen.

LR Aloe Vera New Factory 2018.

LR Aloe Vera Coctails and Dreams.


© Copyright 2013-2018 iBelle.gr Dimitra Bellegrati is a Life Change Agent. All rights reserved.
Official LR Health and Beauty Partner. LR Mind Master Extreme nergy Boost Ambassador.
Designed and Created by Career+