Οδοντόκρεμα με ή χωρίς φθόριο;

Οδοντόκρεμα με ή χωρίς φθόριο;
Ένα από τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε περισσότερο και συχνότερα στη ζωή μας, άνδρες και γυναίκες είναι η οδοντόκρεμα η οποία δεν λείπει ποτέ από το μπάνιο μας. Η πληθώρα οδοντοκρεμών σε διάφορες συσκευασίες, με διάφορα συστατικά και δελεαστικές διαφημίσεις μάλλον μας μπερδεύει και μας δυσκολεύει στο να επιλέξουμε την σωστή για τις δικές μας ανάγκες.

Συνέχεια ανάγνωσης

LR LifeTakt Vital Care Συμπληρωματικά Προϊόντα

LR LifeTakt Vital Care Συμπληρωματικά Προϊόντα
Ξεχωριστά Συμπληρωματικά Προϊόντα: Είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε την ευεξία και τη ζωντάνια σας σε βάθος χρόνου. Προσφέρετε τώρα στο σώμα σας την υποστήριξη που χρειάζεται. Η LR LIFETAKT σας προσφέρει πρόσθετα προϊόντα που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Συνέχεια ανάγνωσης

LR LifeTakt Mental Power Συμπληρωματικά Προϊόντα

LR LifeTakt Mental Power Συμπληρωματικά Προϊόντα
Ξεχωριστά Συμπληρωματικά Προϊόντα: Δώστε προσοχή στις ανάγκες σας και προσφέρετε την κατάλληλη υποστήριξη στο σώμα σας. Αν χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη, το Pro 126 και το Colostrum σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε για μια γενική αίσθηση ευεξίας στον οργανισμό.

Συνέχεια ανάγνωσης

LR Zeitgard 1 (Συσκευή καθαρισμού προσώπου)

zeitgard_step1.jpg
Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά με το πάτημα ενός κουμπιού!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ σε νέα διάσταση:
Η συσκευή καθαρισμού ZEITGARD Cleansing Brush κάνει τη διαφορά! Η καινοτόμος ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού προσώπου φέρνει την επανάσταση στον κλασικό καθαρισμό. Είναι πιο αποτελεσματική από τον καθαρισμό με το χέρι και ιδιαίτερα απαλή με την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα σας προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο για την περιποίηση προσώπου, η όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται, γίνεται πιο λεία και λαμπερή – ένα ζήτημα σημαντικό για γυναίκες και άνδρες!

Συνέχεια ανάγνωσης

Γίνε 10 Χρόνια Νεότερη σε 20 Λεπτά

Γίνε 10 Χρόνια Νεότερη σε 20 Λεπτά
Ποιος δεν θα ήθελε να σβήσει ως δια μαγείας τα σημάδια της γήρανσης από την επιδερμίδα του; Να κοιταχθεί στον καθρέπτη και άμεσα οι ρυτίδες να μειωθούν, η όψη της επιδερμίδας να λειανθεί και να ανανεωθεί στο λεπτό;

Συνέχεια ανάγνωσης

LR LifeTakt Pro Activity Συμπληρωματικά Προϊόντα

LR LifeTakt Pro Activity Συμπληρωματικά Προϊόντα
Ξεχωριστά Συμπληρωματικά Προϊόντα: Ενισχύστε ακόμα περισσότερο την ελευθερία κινήσεών σας και βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας. Τα συμπληρωματικά πρόσθετα προϊόντα Protein Power και Pro Balance προσφέρουν περισσότερη υποστήριξη σε όσους θέλουν να ενισχύσουν το μυοσκελετικό τους σύστημα 4,5,6. Είναι στο χέρι σας!

Συνέχεια ανάγνωσης

LR LifeTakt Daily Essentials Συμπληρωματικά Προϊόντα

LR LifeTakt Daily Essentials Συμπληρωματικά Προϊόντα
Η καθημερινότητά σας είναι τόσο ποικιλόμορφη, όσο θα έπρεπε να είναι η διατροφή σας. Οι ανάγκες και τα γούστα διαφέρουν σε κάθε άνθρωπο. Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε τις εξαιρετικές λύσεις της LR LIFETAKT, οι οποίες είναι ιδανικά προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες. Αν δεν σας αρέσουν κάποιες τροφές, μπορείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του οργανισμού σας σε θρεπτικά συστατικά με τη βοήθεια των συμπληρωματικών προϊόντων.

Συνέχεια ανάγνωσης

LR LifeTakt Body Mission 2018

LR LifeTakt Body Mission 2018
Ξεκινήστε τώρα την αποστολή «προσωπικό επιθυμητό βάρος» με το Body Mission! Η νόστιμη, ισορροπημένη διατροφή συναντά τη σωματική άσκηση. Επιπλέον, πολλά πρόσθετα προϊόντα σας βοηθούν να αποκτήσετε μόνιμο κίνητρο. Αποκτήστε την σιλουέτα που επιθυμείτε – ξεκινήστε τώρα!

Συνέχεια ανάγνωσης

LR LifeTakt Seasonal Support Συμπληρωματικά Προϊόντα

LR LifeTakt Seasonal Support Συμπληρωματικά Προϊόντα
Θέλετε να είστε άριστα προετοιμασμένοι για περίπτωση ανάγκης; Το Cistus Incanus Σπρέι περιέχει βιταμίνη C, για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος όταν βρίσκεστε καθ'οδόν. Το Colostrum Liquid προσφέρει το πρωτόγαλα της αγελάδας για άμεση κατανάλωση.

Συνέχεια ανάγνωσης

LR Health and Beauty Valentine's Day Catalog

LR Health and Beauty Valentine's Day Catalog

Επικοινωνήστε μαζί μου για να λάβετε τα προϊόντα σας!
Πατήστε στο παρακάτω link για να επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα!

Επικοινώνησε μαζί μου

Συνέχεια ανάγνωσης

LR Zeitgard 2 (Συσκευή Αντιγήρανσης και Αντιρυτιδικής Προστασίας)

LR Zeitgard 2
ANTI-AGE SYSTEM: ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ.

Το νέο ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ: Με το Anti-Age System, το δεύτερο βήμα της αντιγηραντικής περιποίησης, οι ρυτίδες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα αντιγηραντικής περιποίησης που είναι ειδικά σχεδιασμένα ακόμα και για την πιο απαιτητική επιδερμίδα, επιτυγχάνεται άμεση και στοχευμένη μείωση των σημαδιών γήρανσης.

Συνέχεια ανάγνωσης

LR Collection 2018

LR Collection 1 | 2018

LR World Feb.

LR Health and Beauty LR World 02 Catalogue

Ο Ιδανικός Σύμμαχος

Η LR LIFETAKT είναι ο ιδανικός Σύμμαχος σε κάθε περίοδο της ζωής σας. Προσφέρει προσωπική υποστήριξη με εξατομικευμένες λύσεις υγείας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Εμπνευσμένα από την Φύση

Τα προϊόντα LR LIFETAKT είναι εμπνευσμένα από τη φύση, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και της έρευνας.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη

Η LR LIFETAKT σας προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη με μορφή συμβουλών πάνω στη διατροφή, τη σωματική άσκηση και τον τρόπο ζωής.

Κέρδισε 15% Έκπτωση

Γράψε το email σου παραπάνω και κέρδισε 15% έκπτωση!

Έχεις απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατόν!

iBelle Information. LR Health & Beauty Partner

iBelle is a unique Health & Beauty Blog with products from LR Health and Beauty. We are an official LR Health & Beauty Partner in Greece and Cyprus, plus we deliver in 28 countries in Europe.

© Copyright 2017-2018 iBelle.gr All rights reserved. Beauty Informations for you. #DimitraBellegrati #iBelle #Beauty #AntiAging #LRWorld #iBelleWorld #LifeTakt #AloeVia
Στηρίζουμε τα βοηθητικά προγράμματα.