LR LifeTakt Seasonal Support

LR LifeTakt Seasonal Support

Δυνατή υποστήριξη σε κάθε εποχή.

Περνάτε πολύ χρόνο με άλλους ανθρώπους, αλλά και καθ’ οδόν; Η LR LIFETAKT Seasonal Support σας προσφέρει υποστήριξη όταν αυτό απαιτείται, για τη διατήρηση της καλής κατάστασης του οργανισμού.Βασική Λύση:
Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες; LR LIFETAKT Seasonal Support. Η καθημερινή ενίσχυση για υποστήριξη σε κάθε εποχή. Το Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα χάρη στη βιταμίνη C που περιέχει. Οι Colostrum Κάψουλες υποστηρίζουν όλη την οικογένεια, συμβάλλοντας στη διατήρηση της καλής κατάστασης του οργανισμού.

LR

Συμβουλές των Ειδικών.
Διατροφή.
Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ζεστό πρωινό με νιφάδες δημητριακών, τριμμένη καρύδα, 1-2 κομμάτια φρούτων, λίγη κανέλα και βανίλια, χαρίζει προστασία και ενέργεια για την υπόλοιπη ημέρα. Πιείτε επίσης φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων και λαχανικών.

Καταναλώνετε ψάρια τακτικά! Τα θαλασσινά ψάρια, όπως ο σολομός, το σκουμπρί ή η ρέγγα περιέχουν πολύτιμη βιταμίνη D. Τα ακτινίδια αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμίνης C: ένα μόνο φρούτο καλύπτει πάνω από 50% των καθημερινών μας αναγκών σε βιταμίνη C. Επίσης, η ζεστή κοτόσουπα της γιαγιάς σας χαρίζει είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε το κρύωμα, καθώς σας ζεσταίνει και σας ωφελεί.

Τρόπος Ζωής.
Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο! Δείτε μια κωμωδία, γελάστε με τους φίλους και προσπαθήστε να χαμογελάτε περισσότερο στην καθημερινότητά σας. Έτσι, ωφελείτε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Επισκεφθείτε τη σάουνα, για να ενισχύσετε την άμυνα του οργανισμού σας και να χαλαρώσετε. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο στα πόδια σας πριν πέσετε για ύπνο. Σας ηρεμεί, ενώ ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.

Το στρες και η έλλειψη ύπνου επηρεάζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Σιγουρευτείτε ότι ξεκουράζεστε και κοιμάστε αρκετά, ιδιαίτερα όταν αντιλαμβάνεστε ότι σας περιτριγυρίζει κρύωμα. Αν δεν γλιτώσετε το κρύωμα, αερίζετε το χώρο σας πολλές φορές την ημέρα. Έτσι, αποφεύγετε τη συγκέντρωση μεταδοτικών μικροοργανισμών στο χώρο.

Σωματική Άσκηση.
Κινηθείτε περισσότερο! Όταν χρησιμοποιείτε μέσα μεταφοράς, κατεβείτε μια στάση πριν τον προορισμό σας. Η διαδρομή που θα διανύσετε με τα πόδια, ενισχύει την άμυνά σας. Χρησιμοποιήστε το ποδήλατο για να πάτε σε διάφορες δουλειές, όποτε έχετε τη δυνατότητα. Το τακτικό περπάτημα, ή η κολύμβηση σας διατηρούν σε καλή σωματική κατάσταση. Η άσκηση είναι το κλειδί για να διατηρήσετε καλή σωματική κατάσταση.

Περπατήστε για 5-10 λεπτά στον καθαρό αέρα. Πάρτε βαθιές ανάσες από τη μύτη και εκπνεύστε. Συνηθίστε να σηκώνεστε τακτικά, περπατήστε για λίγο και τεντωθείτε.

Dr. Sven Werchan, Ειδικός Διατροφολόγος.
Βγείτε στον καθαρό αέρα. Η ισορροπημένη διατροφή, η συστηματική άσκηση και ο υγιεινός τρόπος ζωής εφοδιάζουν σωστά το ανοσοποιητικό σας σύστημα όλο το χρόνο. Έτσι, είστε άριστα προετοιμασμένοι για οποιεσδήποτε συνθήκες, είτε βρίσκεστε σε εξωτερικούς είτε σε κλιματισμένους χώρους με πολύ κόσμο.

1. Η βιταμίνη C που περιέχει το Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
2. Το σπρέι και οι κάψουλες Cistus Incanus περιέχουν βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
3. Αριθμός Πρωτοκόλλου.: DE 10 2010 030 546 A1.

LR Collection 2018

LR Collection 1 | 2018

LR World Feb.

LR Health and Beauty LR World 02 Catalogue

Ο Ιδανικός Σύμμαχος

Η LR LIFETAKT είναι ο ιδανικός Σύμμαχος σε κάθε περίοδο της ζωής σας. Προσφέρει προσωπική υποστήριξη με εξατομικευμένες λύσεις υγείας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Εμπνευσμένα από την Φύση

Τα προϊόντα LR LIFETAKT είναι εμπνευσμένα από τη φύση, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και της έρευνας.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη

Η LR LIFETAKT σας προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη με μορφή συμβουλών πάνω στη διατροφή, τη σωματική άσκηση και τον τρόπο ζωής.

Κέρδισε 15% Έκπτωση

Γράψε το email σου παραπάνω και κέρδισε 15% έκπτωση!

Έχεις απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατόν!

iBelle Information. LR Health & Beauty Partner

iBelle is a unique Health & Beauty Blog with products from LR Health and Beauty. We are an official LR Health & Beauty Partner in Greece and Cyprus, plus we deliver in 28 countries in Europe.

© Copyright 2017-2018 iBelle.gr All rights reserved. Beauty Informations for you. #DimitraBellegrati #iBelle #Beauty #AntiAging #LRWorld #iBelleWorld #LifeTakt #AloeVia
Στηρίζουμε τα βοηθητικά προγράμματα.