LR LifeTakt Body Mission

LR LifeTakt Body Mission

Βήμα-βήμα προς το επιθυμητό βάρος.

Θέλετε να αποκτήσετε καλή εμφάνιση και να αισθάνεστε καλά με το σώμα σας;
Το LR LIFETAKT Body Mission σας καθοδηγεί στην πορεία σας προς το επιθυμητό βάρος και σας προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.Δεν παίζει κανένα ρόλο, αν θέλετε απλά να χάσετε κάποια περιττά κιλά ή αν θέλετε μια ριζική αλλαγή στο βάρος σας – με το Body Mission μπορείτε να επιτύχετε το στόχο σας, χωρίς να στερηθείτε την απόλαυση! Θέλετε να φτάσετε εύκολα στο επιθυμητό βάρος; LR LIFETAKT BODY MISSION. Η καθημερινή ενίσχυση για μια νέα, καλή σχέση με το σώμα σας. To LR LIFETAKT Body Mission σας καθοδηγεί στην πορεία προς το επιθυμητό βάρος. Το concept σας προσφέρει τριπλή υποστήριξη:

LR LifeTakt Body Mission

Υποκατάστατο γεύματος: Τα προϊόντα Figu Active σας διευκολύνουν, ώστε να αντικαταστήσετε δύο από τα τρία καθημερινά γεύματα με τα Ροφήματα, τις Σούπες, τις Νιφάδες και τις Μπάρες, τα οποία είναι έτοιμα σε χρόνο μηδέν.

Οι Σύμμαχοί σας στη διατροφή: Το Pro Balance και το Protein Power σας εφοδιάζουν με θρεπτικά στοιχεία και υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών. Επιπλέον, το Τσάι Βοτάνων συμβάλλει στην επαρκή κατανάλωση υγρών χωρίς θερμίδες.

Οδηγός Διαχείρισης Βάρους: Λαμβάνετε αποκλειστική πρόσβαση σε έναν online Προσωπικό Οδηγό Διαχείρισης Βάρους που σας παρέχει εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής, συνταγές, παρακολούθηση της πορείας του βάρους, δικτύωση, βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής και πολλά άλλα.

Dr. Werchan: Σε όλους, όσοι θέλουν κάτι παραπάνω από απλή μέτρηση θερμίδων, συνιστώ ανεπιφύλακτα το ολοκληρωμένο concept του Body Mission. Τα προϊόντα κάνουν την απώλεια βάρους εύκολη, ενώ η υποστήριξη που λαμβάνετε online σας καθοδηγεί και ενισχύει την παρακίνησή σας.

*Με την αγορά του Body Mission 28 Ημερών, λαμβάνετε τον κωδικό πρόσβασης στον Οδηγό.

Ο online Οδηγός Διαχείρισης Βάρους σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας. Απολαύστε ισχυρή υποστήριξη από:

Παρακίνηση: Οι ιστορίες επιτυχίας μέσα από το δίκτυό σας, η επικοινωνία σας με άλλους χρήστες και η παρακολούθηση της πορείας του βάρους σας βοηθούν να αντλήσετε έμπνευση και παρακίνηση για να συνεχίσετε την προσπάθεια.

Κίνηση & Σωματική Άσκηση: Τα σύγχρονα βίντεο γυμναστικής για αρχάριους και προχωρημένους περιλαμβάνουν εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις που ενισχύουν την απώλεια βάρους, διαμορφώνουν τη σιλουέτα και κάνουν την προσπάθειά σας διασκεδαστική.

1. Η αντικατάσταση δύο καθημερινών γευμάτων στα πλαίσια μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Η αντικατάσταση ενός εκ των καθημερινών γευμάτων στα πλαίσια μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια κιλών. Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνιστάται η αντικατάσταση 1-2 γευμάτων ημερησίως.
2. Οι πρωτεΐνες που περιέχει το Protein Power συμβάλλουν στη διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
3. Η βιταμίνη C που περιέχει το Aloe Vera Drinking Gel Peach Flavour συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
Κάνετε συχνές αγορές στο LR Online Shop; Με μια παραγγελία αξίας 30€, σας δίνεται η ευκαιρία να γίνετε μέλος του Club LR, δωρεάν και χωρίς δέσμευση! Η συμμετοχή σας στο Club LR σας εξασφαλίζει έκπτωση 15% σε κάθε παραγγελία! Επικοινώνησε με την Δήμητρα τώρα.
Η σειρά αποτελεσματικής περιποίησης LR MICROSILVER προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αντιβακτηριακή προστασία και απαλή περιποίηση. Η μοναδική σύνθεση των προϊόντων σας χαρίζει αστραφτερό χαμόγελο και υγιή μαλλιά μετά από λίγες μόνο χρήσεις!
Οι "Τρεις Ειδικοί" της Aloe Vera υποστηρίζουν τη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας σε περιπτώσεις ερεθισμού, προσφέροντας extra περιποίηση. Το Special Care Box αποτελεί το ιδανικό πακέτο έκτακτης ανάγκης για το σπίτι και για το δρόμο.

- 30% now

© Copyright 2013-2018 iBelle.gr Dimitra Bellegrati is an Official LR Health and Beauty Partner. LR Mind Master Extreme Energy Boost Ambassador.

Designed and Created by Career+