LR LifeTakt Body Mission

LR LifeTakt Body Mission

Βήμα-βήμα προς το επιθυμητό βάρος.

Θέλετε να αποκτήσετε καλή εμφάνιση και να αισθάνεστε καλά με το σώμα σας;
Το LR LIFETAKT Body Mission σας καθοδηγεί στην πορεία σας προς το επιθυμητό βάρος και σας προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.Δεν παίζει κανένα ρόλο, αν θέλετε απλά να χάσετε κάποια περιττά κιλά ή αν θέλετε μια ριζική αλλαγή στο βάρος σας – με το Body Mission μπορείτε να επιτύχετε το στόχο σας, χωρίς να στερηθείτε την απόλαυση! Θέλετε να φτάσετε εύκολα στο επιθυμητό βάρος; LR LIFETAKT BODY MISSION. Η καθημερινή ενίσχυση για μια νέα, καλή σχέση με το σώμα σας. To LR LIFETAKT Body Mission σας καθοδηγεί στην πορεία προς το επιθυμητό βάρος. Το concept σας προσφέρει τριπλή υποστήριξη:

LR LifeTakt Body Mission

Υποκατάστατο γεύματος: Τα προϊόντα Figu Active σας διευκολύνουν, ώστε να αντικαταστήσετε δύο από τα τρία καθημερινά γεύματα με τα Ροφήματα, τις Σούπες, τις Νιφάδες και τις Μπάρες, τα οποία είναι έτοιμα σε χρόνο μηδέν.

Οι Σύμμαχοί σας στη διατροφή: Το Pro Balance και το Protein Power σας εφοδιάζουν με θρεπτικά στοιχεία και υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών. Επιπλέον, το Τσάι Βοτάνων συμβάλλει στην επαρκή κατανάλωση υγρών χωρίς θερμίδες.

Οδηγός Διαχείρισης Βάρους: Λαμβάνετε αποκλειστική πρόσβαση σε έναν online Προσωπικό Οδηγό Διαχείρισης Βάρους που σας παρέχει εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής, συνταγές, παρακολούθηση της πορείας του βάρους, δικτύωση, βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής και πολλά άλλα.

Dr. Werchan: Σε όλους, όσοι θέλουν κάτι παραπάνω από απλή μέτρηση θερμίδων, συνιστώ ανεπιφύλακτα το ολοκληρωμένο concept του Body Mission. Τα προϊόντα κάνουν την απώλεια βάρους εύκολη, ενώ η υποστήριξη που λαμβάνετε online σας καθοδηγεί και ενισχύει την παρακίνησή σας.

*Με την αγορά του Body Mission 28 Ημερών, λαμβάνετε τον κωδικό πρόσβασης στον Οδηγό.

Ο online Οδηγός Διαχείρισης Βάρους σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας. Απολαύστε ισχυρή υποστήριξη από:

Παρακίνηση: Οι ιστορίες επιτυχίας μέσα από το δίκτυό σας, η επικοινωνία σας με άλλους χρήστες και η παρακολούθηση της πορείας του βάρους σας βοηθούν να αντλήσετε έμπνευση και παρακίνηση για να συνεχίσετε την προσπάθεια.

Κίνηση & Σωματική Άσκηση: Τα σύγχρονα βίντεο γυμναστικής για αρχάριους και προχωρημένους περιλαμβάνουν εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις που ενισχύουν την απώλεια βάρους, διαμορφώνουν τη σιλουέτα και κάνουν την προσπάθειά σας διασκεδαστική.

1. Η αντικατάσταση δύο καθημερινών γευμάτων στα πλαίσια μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Η αντικατάσταση ενός εκ των καθημερινών γευμάτων στα πλαίσια μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια κιλών. Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνιστάται η αντικατάσταση 1-2 γευμάτων ημερησίως.
2. Οι πρωτεΐνες που περιέχει το Protein Power συμβάλλουν στη διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
3. Η βιταμίνη C που περιέχει το Aloe Vera Drinking Gel Peach Flavour συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

LR Collection 2018

LR Collection 1 | 2018

LR World Feb.

LR Health and Beauty LR World 02 Catalogue

Ο Ιδανικός Σύμμαχος

Η LR LIFETAKT είναι ο ιδανικός Σύμμαχος σε κάθε περίοδο της ζωής σας. Προσφέρει προσωπική υποστήριξη με εξατομικευμένες λύσεις υγείας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Εμπνευσμένα από την Φύση

Τα προϊόντα LR LIFETAKT είναι εμπνευσμένα από τη φύση, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και της έρευνας.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη

Η LR LIFETAKT σας προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη με μορφή συμβουλών πάνω στη διατροφή, τη σωματική άσκηση και τον τρόπο ζωής.

Κέρδισε 15% Έκπτωση

Γράψε το email σου παραπάνω και κέρδισε 15% έκπτωση!

Έχεις απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατόν!

iBelle Information. LR Health & Beauty Partner

iBelle is a unique Health & Beauty Blog with products from LR Health and Beauty. We are an official LR Health & Beauty Partner in Greece and Cyprus, plus we deliver in 28 countries in Europe.

© Copyright 2017-2018 iBelle.gr All rights reserved. Beauty Informations for you. #DimitraBellegrati #iBelle #Beauty #AntiAging #LRWorld #iBelleWorld #LifeTakt #AloeVia
Στηρίζουμε τα βοηθητικά προγράμματα.