LR LifeTakt Pro Activity

LR LifeTakt Pro Activity

Ελευθερία κινήσεων σε όλες τις περιστάσεις της ζωής.

Για να ακολουθείτε το δραστήριο τρόπο ζωής που σας ικανοποιεί, η LR LIFETAKT Pro Activity προσφέρει στο σώμα σας την υποστήριξη που χρειάζεται. Μόνο εάν το σώμα σας μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της καθημερινότητας, μπορείτε να αναπτύξετε ελεύθερα τις ικανότητές σας.Βασική Λύση.
Θέλετε να βοηθήσετε το σώμα σας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της καθημερινότητας; Η LR LIFETAKT Pro Activity σας βοηθά να διατηρήσετε την κινητικότητά σας και να αντιμετωπίζετε χωρίς κόπο τις προκλήσεις της καθημερινότητας, για να απολαμβάνετε ελευθερία κινήσεων ακόμα περισσότερο.

Θέλετε να παραμείνετε δραστήριοι στην καθημερινότητα; LR LIFETAKT Pro Activity. Η καθημερινή ενίσχυση στην ελευθερία κινήσεων. Ο συνδυασμός από Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom και Active Freedom Κάψουλες υποστηρίζουν τα οστά, τους μυς και το συνδετικό ιστό. Η ενίσχυση για το μυοσκελετικό σύστημα, την κινητικότητά και την ευελιξία σας.

LR LifeTakt Pro Activity

Συμβουλές των Ειδικών.
Διατροφή.
Ελαττώστε τη ζάχαρη. Αποφύγετε την κατανάλωση χυμών, αναψυκτικών ή άλλων ποτών που περιέχουν ζάχαρη για 5 ημέρες την εβδομάδα. Αντ' αυτού, πίνετε νερό ή τσάι. Προτιμήστε τα λαχανικά, το κρέας με χαμηλά λιπαρά (κοτόπουλο, γαλοπούλα) ή το ψάρι για βραδινό. Αυτό σας βοηθά να ρυθμίσετε το σωματικό βάρος και να κοιμηθείτε καλά.

Η ισορροπημένη διατροφή υποστηρίζει την κινητικότητά σας. Ξεκινήστε την ημέρα σας εμπλουτίζοντας το πρωινό σας μούσλι με φρούτα εποχής. Δοκιμάστε τους σπόρους Chia ή τα goji berries!

Τρόπος ζωής.
Αποκτήστε χόμπι. Τι σας διασκεδάζει; Βρείτε χρόνο για τα χόμπι σας, καθώς είναι ευεργετικά και δίνουν νόημα και ζωντάνια στη ζωή μας. Προγραμματίστε τα επόμενα πράγματα που θέλετε να πραγματοποιήσετε στη δουλειά και στην ιδιωτική σας ζωή και υπολογίστε τι πρέπει να κάνετε. Κάντε σήμερα ένα μικρό βήμα προς την πραγματοποίηση αυτών των στόχων.

Ασχοληθείτε κάθε μέρα με κάτι καινούριο! Διαβάστε βιβλία, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μάθετε μια ξένη γλώσσα ή ξεκινήστε ένα νέο άθλημα. Η απόκτηση νέων δεξιοτήτων σας σας κρατά σε φόρμα και σας δίνει χαρά στην καθημερινότητα.

Σωματική Άσκηση.
Προσπαθήστε να κρατάτε χαλαρή την περιοχή της λεκάνης και της μέσης, ενώ περπατάτε. Κινείτε τους γοφούς σας όταν περπατάτε, για να χαλαρώσετε το κάτω μέρος της πλάτης σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, είτε περιμένετε το λεωφορείο, πλένετε τα δόντια ή βρίσκεστε στο ντους, σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών και κατεβείτε ξανά και ξανά. Η άσκηση αυτή δυναμώνει τις γάμπες και τους αστραγάλους.

Προστατέψτε τις αρθρώσεις και δυναμώστε τους μυς κατά τη σωματική δραστηριότητα. Ξεκινήστε πάντα την άσκηση με προσεκτικές κινήσεις: ανοίξτε και κλείστε τα χέρια, κάντε κυκλικές κινήσεις με το κεφάλι, τα πόδια και τους ώμους.

Dr. Sven Werchan, Ειδικός Διατροφολόγος.
Για να είμαστε πάντα δραστήριοι και να διατηρούμε την κινητικότητά μας, οι κατάλληλες θρεπτικές ουσίες έχουν μεγάλη σημασία. Ο συνδυασμός ισορροπημένης διατροφής, υγιεινού τρόπου ζωής και σωματικής άσκησης είναι απαραίτητος για να έχουμε πάντα ενέργεια στην καθημερινότητα.

1. Η βιταμίνη C που περιέχει το Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και των οστών.
2. Η βιταμίνη D που περιέχουν οι Active Freedom Κάψουλες συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.
3. Το μαγγάνιο που περιέχουν οι Active Freedom Κάψουλες συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των συνδετικών ιστών.
4. Οι πρωτεΐνες που περιέχει το Protein Power συμβάλλουν στη διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας.
5. Το μαγνήσιο που περιέχει το Protein Power συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Το ασβέστιο που περιέχει το Pro Balance συμβάλλει στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία.
6. Το μαγνήσιο που περιέχει το Pro Balance συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κούρασης και κόπωσης.

LR Collection 2018

LR Collection 1 | 2018

LR World Feb.

LR Health and Beauty LR World 02 Catalogue

Ο Ιδανικός Σύμμαχος

Η LR LIFETAKT είναι ο ιδανικός Σύμμαχος σε κάθε περίοδο της ζωής σας. Προσφέρει προσωπική υποστήριξη με εξατομικευμένες λύσεις υγείας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Εμπνευσμένα από την Φύση

Τα προϊόντα LR LIFETAKT είναι εμπνευσμένα από τη φύση, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και της έρευνας.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη

Η LR LIFETAKT σας προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη με μορφή συμβουλών πάνω στη διατροφή, τη σωματική άσκηση και τον τρόπο ζωής.

Κέρδισε 15% Έκπτωση

Γράψε το email σου παραπάνω και κέρδισε 15% έκπτωση!

Έχεις απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατόν!

iBelle Information. LR Health & Beauty Partner

iBelle is a unique Health & Beauty Blog with products from LR Health and Beauty. We are an official LR Health & Beauty Partner in Greece and Cyprus, plus we deliver in 28 countries in Europe.

© Copyright 2017-2018 iBelle.gr All rights reserved. Beauty Informations for you. #DimitraBellegrati #iBelle #Beauty #AntiAging #LRWorld #iBelleWorld #LifeTakt #AloeVia
Στηρίζουμε τα βοηθητικά προγράμματα.